Krádež miliónového auta v Sabinove,zrazený chodec vo Vranove

16.01.2007 Celý región

Prešovskí policajti vyšetrujú krádež osobného auta zn. Škoda Superb, modrej svetlej metalízy, rok výroby 2003. Auto bolo zaparkované na parkovisku pred jedno...
Prešovskí policajti vyšetrujú krádež osobného auta zn. Škoda Superb, modrej svetlej metalízy, rok výroby 2003. Auto bolo zaparkované na parkovisku pred jednou firmou.

Ku krádeži došlo v dobe od 21.30 h dňa 12.1.2007 do 05.30 h. dňa 13.1.2007. Pre oznamovateľa vznikla škoda vo výške milión korún. Po vozidla a páchateľovi vyhlásila polícia pátranie.

Zrazený chodec vo Vranove
Vranovskí dopravní policajti začali trestné stíhanie vo veci podozrenia z prečinu ublíženia na zdraví, ku ktorému došlo včera 14.1. o 20.10 h na križovatke cesty tretej triedy a miestnych komunikácií vo Vranove. 25-ročný vodič osobného auta Renault Clio z Vranova zrazil 75-ročného chodca taktiež Vranovčana. Muž utrpel zranenia s liečením približne 2 -3 mesiace. Príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody vyšetruje polícia .

Poškodenie bankomatu
Policajti v Medzilaborciach začali trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania cudzej veci a vyšetrujú poškodenie bankomatu jednej finančnej inštitúcie v Medzilaborciach. Ku skutku došlo 13.1.2007 o 23.35 h, kedy bol zachytený signál o narušení objektu. Poškodením monitora a krycích líšt bankomatu vznikla pobočke firmy škoda 30 000, - Sk.

Týral manželku – je obvinený
Popradský policajný vyšetrovateľ včera začal trestné stíhanie a vzniesol obvinenie zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby a prečinu nebezpečného vyhrážania 31-ročnému mužovi zo Spišskej Belej, okr. Poprad. Obvinený muž od roku 2002 až doposiaľ v mieste bydliska, hlavne pod vplyvom alkoholu, opakovane spôsoboval fyzické a psychické utrpenie svojej manželke a vyhrážal sa jej zabitím. Vyšetrovateľ ho včera zadržal a následne po vytriezvení umiestnil do cely policajného zaistenia. Na obvineného muža bol zároveň spracovaný návrh na jeho vzatie do väzby.
 

Vyberte región

mark